Akdamar’a Giriş Zamlandı İşte Yeni Fiyatlar

Akdamar Adası ve Kilisesi’nin geçiş ücreti zamlandı. Yapılan zamlar sonrası Van’ın en popüler turizm merkezinde fiyatların artmasıyla adaya gitmek artık külfet oldu. İşte haberin detayları…

Akdamar’a Giriş Zamlandı İşte Yeni Fiyatlar
Yayınlama: 01.04.2023
A+
A-

Van Akdamar Adası geçiş ücretine zam geldi! İşte yeni tarifeler

Van’da Ermeni Ayini ve sahip olduğu doğa ile her yıl binlerce ziyaretçiye ev sahipliği yapan ve son dönemlerde kentin en çok ziyaretçi alan ören yeri ve müzesi haline gelen Akdamar Adası ve Kilisesi’nin geçiş ücreti zamlandı. Yapılan zamlar sonrası Van’ın en popüler turizm merkezinde fiyatların artmasıyla adaya gitmek artık külfet oldu.

Van’da her ay on binlerce ziyaretçiye ev sahipliği yapan ve son dönemlerde kentin en çok ziyaretçi alan ören yeri ve müzesi haline gelen Akdamar Adası ve Kilisesi’nin giriş ücreti zamlandı.

Zamdan sonra Van’da adaya giriş ücreti 60 TL’den 150 TL’ye yükseltildi. Adaya geçiş için kullanılan tekne fiyat ise ise 35 TL’den 60 TL’ye yükseltildi. Bu zamlarla birlikte adaya gidebilmek için kişi başı maliyeti 210 TL oldu.

YAPILAN ZAMA SOSYAL MEDYADAN TEPKİ

Akdamar Adası ve Kilisesi giriş ücretlerine zam gelmesinin ardından birçok kişi sosyal medyadan yapılan zama tepki gösterdi.

Kaynak: ŞEHRİVAN GAZETESİ

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.