Magazin

Magazin Dünyasında son dakika gelişmeleri anlık haberdar olmak için bizi takip edin.

Magazin Haberleri

Magazin Haberleri kategorimizde, ünlülerin en son olaylarını ve eğlence dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Moda, sinema, müzik ve pop kültürle ilgili öne çıkan haberleri kısa ve öz bir şekilde sizlere sunuyoruz. Magazin dünyasının renkli atmosferine hızlı bir giriş yapın, ünlülerin günlük hayatına dair ilginç detayları kaçırmayın. Magazin Haberleri ile eğlenceye dair her şeyi yakından takip edin.

Sevilen sanatçı Hande Yener'in annesi hayatını kaybetti. Uzun zamandır sağlık sorunları yaşayan annesinin ölümüyle kahrolan şarkıcı "Dünyamı kaybettim. İyileşmesi için çok çabaladık" dedi.
18.03.2024
Geçtiğimiz sene meslektaşı Bülent Şakrak ile 8 yıllık evliliğini bitiren oyuncu Ceyda Düvenci, gönlünü radyo programcısı Güçlü Mete'ye kaptırdı.
17.03.2024
Kızılcık Şerbeti'nde Mihri'yi oynayan Gizem Yanık ile Ertuğrul'a hayat veren Kayra Şenocak, hikayeleri bittiği için kadrodan ayrıldı. Setten kareleri yayınlayan oyuncuların vedaları duygulandırdı.
17.03.2024
Survivor All Star'ı dün akşam yayınlanan bölümünde Gizem, Aysu, Berna ve Pınar arasında eleme heyecanı yaşandı. Düellonun sonunda hayallerine veda eden isim Pınar oldu.
16.03.2024
Galler Prensesi Kate Middleton'ın geçirdiği ameliyat sonrası farklı iddialar ortaya atılırken prenses, çocuklarıyla birlikte çekilmiş bir fotoğrafını paylaşarak operasyon sonrası ilk kez kamuoyunun karşısına çıktı. Ancak fotoğrafın düzenlendiği anlaşılınca Kate'den açıklama geldi. Açıklamada herkes gibi fotoğrafları düzenlediğini belirten prenses karışıklık için özür diledi. Bu durum, zihinlerdeki karışıklığın daha da artmasına...
16.03.2024
Sık sık hayat pahalılığından isyan eden Armağan Çağlayan, 5 litre zeytinyağı fiyatının 2 bin 500 TL olmasına tepki gösterdi.
16.03.2024
Eurovision'da Türkiye'ye birincilik getiren Sertab Erener, 21 yıl sonra davetli olarak yeniden Eurovision sahnesine çıkacak. Erener, Everyway That I Can şarkısının farklı bir versiyonunu seslendirecek.
13.03.2024
Survivor All Star'ın bu akşam yayınlanacak bölüm tanıtımında Acun Ilıcalı "Aklımı hayalimi durduran böyle bir olay hiç olmadı" diyerek Poyraz'a Survivor tarihinin görmediği bir ceza vereceklerini açıklıyor. Poyraz'ın ne yaptığı ise yayınlanacak bölümde belli olacak.
13.03.2024
Komedyen Cem Yılmaz, Ramazan ayının ilk gününde içki içtiği anları yayınladığı için tepkilerin hedefi oldu.
13.03.2024
Hastanede kanser tedavisi gören oyuncu Bahar Öztan'ın oğlu, annesinin entübe edildiği iddiasını yalanlayarak "Herhangi bir durum olursa kendi resmi adresinden açıklama yapılacak" ifadelerini kullandı.
13.03.2024
Sinema dünyasının en prestijli ödüllerinden olan ve Amerikan Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi tarafından verilen Oscar Ödülleri'nin 96'ncısı Los Angeles'ta düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Geceye, 7 dalda ödül kazanan Oppenheimer filmi damga vurdu.
11.03.2024